Returnering

Retur- og  bytteregler ved køb i fysisk butik.
Fortryder du dit køb, kan du bytte den eller få et tilgodebevis inden for 90 dage, fra den dag du køber varen mod fremvisning af kvittering. Udsalgsvarer fra butikken kan ikke byttes. Har du købt varen i butikken, kommer du blot ned og bytter den.

Retur- og  bytteregler ved køb i webshop.
Lindberg Strik giver dig 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Vi har gjort det nemt for dig at sende varer retur. Du kan købe en returseddel fra vores returportal her: https://return.shipmondo.com/lindbergstrik En returseddel koster 39,- kr.
Bemærk: Du vil blive sendt videre til Shipmondo, som varetager betalingen af retursedlen. Oplever du problemer i forbindelse med dit køb af retursedlen skal du kontakte Shipmonodo. Det kan du gøre på mail: kontakt@shipmondo.com eller på tlf: +45 7040 0407.
Husk også at printe vores returseddel og læg den i pakken, der skal returneres.

Tilbagebetaling af købsbeløbet. Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer betalingen, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i det tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget den returnerede vare. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Returvarer skal sendes direkte til:
Lindberg Strik
mrk: RETUR
Borgbjergsvej 7 st.tv.
2450 København SV

Når du sender varer retur, er det dit ansvar, at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler, at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt.

Varens stand, når du sender den retur
Varen skal returneres ubrugt, i original stand og med ikke brudt emballage/ banderole. Returnerer du varen som ikke opfylder ovenstående får du kun leveringsomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale forsendelsesemballage. Hvis den originale forsendelsesemballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Fortrydelsesret 
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter og e-bøger.
For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere at vi sender en mail med et link, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Vi bestræber os på at refundere beløbet for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.